Nieuws

Familie-opstellingen

Bij opstellingen in een groep werk ik samen met Tessa van Rossen, zodat we een zeer veilige bedding creëeren. Tessa leidt de opstelling dan en ik assisteer haar. Binnen een groep kun je jouw vraagstelling verhelderen. Andere personen fungeren daarbij als representant voor een issue of voor personen die invloed hebben op jouw vraag. Voor de eerstvolgende opstelling in ’s Gravenzande kun je je hier registreren.

Individueel

Ook individueel kan er een vraagstuk opgesteld worden. Dit kan binnen een traject van begeleiding ontstaan en binnen de vele interventies een gezamenlijke keuze zijn om mee te werken. Hierbij kan ik zelf aspecten of personen representeren, maar ook voorwerpen kunnen gebruikt worden om zicht te krijgen op bepaalde systemische patronen.

Rituelen

Door het systemische werk te combineren met helende rituelen, onder meer vanuit de Systemische Rituelen van Daan van Kampenhout , tevens de rituelen waar de andere begeleiders mee werken, creëren we een zeer veilige en ook helende atmosfeer, die niet alleen voor de opsteller zelf werkt, maar voor het hele systeem. Rituelen zijn als op mijn lijf geschreven en ik werk hier graag mee.

LIFEFLOWS is de tak waar vanuit we trainingen en evenementen van onszelf en anderen zullen organiseren. Verbinding met anderen motiveert erg.  Samen steeds natuurlijker en in een goede Flow.

Taotraining

Marion beoefent de Taotrainingen zelf intensief. Wil je binnen een kleine groep ook werken aan de hand van de prachtige online modules? Als overdrachtspartner kun je online of live aansluiten bij een kleine groep en op voordelige wijze de modules aanschaffen. Binnenkort start weer een online training, waarbij je nààst de voordeliger aanschaf van de module, ook nog eens 4 online gratis samenkomsten kunt bijwonen in een kleine groep. Zo raak je vertrouwd met de module en kun je deze eenvoudig integreren in je eigen leven. Zie de agenda voor de data (deze zijn nog flexibel en worden met de deelnemers zelf vastgesteld).


Met plezier verzorgen we een presentatie over Gerichte Aandacht, om met een Positieve Intentie Vitaliteit te bereiken. Voor scholen, (mede)werkers in de gezondheidszorg of het bedrijfsleven. Om zelf even bij te komen of/en om te ervaren wat we kunnen bieden aan de cliënten en/of medewerkers. Omdat wij allen meer kunnen doen met de natuurlijke handvatten. Nuchter, helder en doeltreffend. Want wie zorgt er voor de zorgers en de werkers op de werkvloer? Natuurlijke handvatten die meteen toe te passen zijn. Dat wat verbindt, de aandacht met een positieve intentie, hoe pas je dat praktisch toe? Wordt een (nog) bewust(er) en Vitaal mens die een prettige aanwezigheid is voor jezelf en je omgeving!

Bel of vul het contactformulier in.

Marion Groenendal